Every Day Is A New Day Projesi ile Etwinning'deyiz

14.04.2022 680

Okulumuz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da etwinning projelerinde yer alarak öğrencilerimizle yeni ufuklara yelken açmaya devam ediyor.

15-04-2022

7B ve 8A Sınıfı öğrencileri ile Okul Müdür Yardımcımız Ayşe Sevde SUNA ŞAKA'nın ortak olduğu "Every Day is a New Day" adlı proje;  Türkiye, İspanya, Almanya, Polonya ve Bulgaristan'dan ortakların yer aldığı projede  günlük yaşamlarından kesitler paylaşarak farklı yaşam tarzları ve kültürel uygulamalarla ilgili farkındalık kazanacak, aynı zamanda Web 2 araçlarını kullanarak hazırlayacakları proje ürünleriyle teknolojik okur-yazarlıklarını geliştirecekler. İletişim dilinin İngilizce olduğu proje, öğrencilerimizin öğrenmekte oldukları yabancı dili gerçek hayatta kullanmalarına ve geliştirmelerine imkan sağlayacak.